نکات مهم برای ازدواج بعد از فوت همسر

همچنین در صورتی که زن فوت کند ورثه او می‌توانند پیگیر حق مهریه او باشند. در موسسه حقوقی دادپویان رهنما، مواردی مانند صداقت، تعهد، پیگیری، احترام و اعتماد متقابل ملاک اصلی فعالیت می‌باشد و اگر به دنبال وکلای باتجربه، متعهد، با اخلاق، پیگیر و خستگی‌ناپذیر هستید، موسسه حقوقی دادپویان رهنما می‌تواند خدمات مورد نیاز شما را ارائه دهد. روزانه تعداد زیادی طلاثق ثبت می‌شود که یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آن‌ها به خصوص جوانان، حذف نام همسر سابقشان از شناسنامه است. پاک کردن اسم همسر در حال حاضر موضوعی است که تحت شرایطی قابل انجام است.
این عمل به این خاطر است که شما درک خوبی از علت های شکست آن پیدا کنید. در حقیقت شما قرار نیست خودتان را سرزنش کنید ، و فقط مهم این است ، قسمتی که مربوط به شماست بفهمید و دلایل خودتان را از شکست شناسایی کرده و قبول کنید که احتمال دارد شما هم در شکست نقش داشته اید. ازدواج بعد از طلاق در صورتی که در طول مدت صیغه نزدیکی انجام نشده باشد مرد موظف است نصف مهریه را بپردازد و در غیر اینصورت مرد موظف است کل مهریه را به زن پرداخت کند. اگر در شرایط گفته شده قرار دارید می‌توانید از طریق وکیل مهریه برای انجام روند کارها کمک بگیرید.
مطابق ماده 946 اصلاحی مصوب 1387 قانون مدنی “زوج از تمام اموال زوجه ارث می برد و زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج یک هشتم از عین اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول اعم از عرصه و اعیان ارث می برد. در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد، سهم زوجه یک چهارم از کلیه اموال به ترتیب فوق است”. حال اگر مردی که فوت کرده چند همسر داشته باشد این مستمری به طور مساوی بین آنان تقسیم می‌گردد. البته همسر تنها در صورتی که عقد دائم کرده باشد از مستمری برخوردار خواهد شد و به همسر موقت مستمری تعلق نمی‌گیرد.
اگر از یک وکیل پایه یک دادگستری در رابطه با طریقه مطالبه این حقوق سوال کنید قطعا به شما می‌گوید که این اموال از طریق ارثیه به جا مانده از مرحوم باید پرداخت گردد. طبق قوانین اسلامی ازدواج با پیشنهاد مرد و تأیید توسط زن (یا برعکس) صحیح است. اهل سنت حضور دو شاهد را هم لازم می‌دانند ولی شیعیان حضور شاهد را لازم نمی‌دانند.[۲] البته می‌توان به شخص دیگری که لازم هم نیست که نماینده دینی باشد، وکالت داد تا آن‌ها را به عقد یکدیگر درآورد.[۳] چندزنی تا حداکثر ۴ همسر برای مردان جایز است ولی چندشوهری جایز نیست. در صورت طلاق یا مرگ شوهر، زن برای ازدواج مجدد باید مدتی را صبر کند که به عده معروف است و در این دوران همچنان برخی آثار رابطهٔ زوجیت بین او و همسر سابقش برقرار است.
به اصطلاح بیشتر نقش قربانی و کسی که مظلوم واقع شده را ایفا می کنند و همین موضوع باعث می شود، دوباره در انتخاب همسر دچار اشتباه شوند. مدت عده برای زنانی که عادت ماهیانه می‌بینند تا ٣ مرتبه عادت ماهیانه و برای زنانی که عادت ماهانه نمی‌بینند، حدودا تا ٣ ماه و برای زنان باردار تا زمان وضع حمل می‌باشد. البته پیشنهاد ما به شما این است که اگر قصد ازدواج موفق و عالی دارید و از ازدواج اول خود اصلا راضی نبودید، بهتر است با وکلای خانواده و یا مشاورین خانواده مشورت کنید. با این کار هم از حق و حقوق قانونی خود به درستی آگاه می‌شوید و هم اشتباهات گذشته را تکرار نمی‌کنید. در موضوعی چون ازدواج آنچه که برای خانم ها ناراحت‌کننده به نظر می رسد ، با آنچه برای آقایان آزار رسان است کمی متفاوت و پیچیده‌تر است. چیزی که در بیشتر مواقع برای خانم ها اهمیت بسیار دارد این است که آقا در رابطه ی قبلی خود طرد نشده باشد.
به طور عامیانه می‌توان گفت نفقه یعنی تمام نیاز‌های متعارفی که یک زن پس از ازدواج احتیاج دارد تا زندگی مناسب و شرافتمندانه‌ای داشته باشد. همچنین در صورتی که زن به دلیل بیماری یا مشکلات جسمی نیاز به خدمتکار داشته باشد یا قبل از ازدواج در خانه‌ی قبلی خود خدمتکار داشته و به داشتن آن عادت کرده است، شوهرش موظف است تا از محل درآمد خود، خدمتکار در اختیار او قرار دهد. شرایط زندگی با زن یا مردی که قبلا ازدواج کرده و از زندگی قبلی اش فرزندی به یادگار دارد، با یک فرد تنها کاملا متفاوت است اما برخی از افراد با تصورات واهی و اشتباه به زندگی و موقعیت جدید وارد می شوند. افرادی که از زندگی قبل خودشان فرزندی دارند قبل از آنکه نقش همسری را برعهده بگیرند، یک پدر یا مادر هستند و باید به خوبی وظایف این نقش را بر عهده بگیرند. یکی دیگر از مسائلی که مردان طلاق گرفته با آن روبه رو هستند، پرداخت مهریه است.
مشکلات فرزندان با والد ناتنی نیز از مسائل شایع در ازدواج‌های مجدد است که با کمک روانشناس می‌توانید شرایط را بهبود بخشید. متخصصان مرکز مشاوره حامی هنر زندگی در خدمتتان هستند تا در هرکجا که هستید شما را یاری‌ کنند. حال اگر متوفی یک همسر و یک فرزند دختر واجد شرایط داشته، میزان سهم آن‌ها به ۷۵ درصد کل مستمری می‌رسد؛ اما قانوگذار آن را با رعایت نسبتی از سهم هر یک از این دو به ۱۰۰ درصد کل مستمری می‌رساند. با این همه سازمان تامین اجتماعی در بخشنامه‌های ۳۵ و ۳۷ مستمری‌ها این ۷۵ درصد را به ۱۰۰ درصد تعمیم نداده بود؛ در نتیجه حقوق فرزند دختر یا پسر به یک چهارم حقوق پدرش کاهش می‌یافت و سهم همسر هم به سه چهارم می‌رسید. همگام سازی با مرگ همسر یا طلاق و از دست دادن یک رابطه نیاز به زمان و ترفند هایی دارد که باید به خوبی انجام شود تا شما آمادگی لازم برای ازدواج مجدد را پیدا کنید.
مجموع مستمری بازماندگان متوفی نباید از کل مستمری استحقاقی متوفی بیشتر شود. در صورتی که تعداد مستمری بگیران به گونه‌ای باشد که مجموع حقوقشان از کل حقوق استحقاقی متوفی تجاوز کند، سهم هر یک از آن‌ها به نسبت کاهش می‌یابد. همچنین اگر یکی از مستمری بگیران فوت نماید یا از شمول دریافت مستمری خارج گردد، سهم سایر بازماندگان به نسبت افزایش خواهد یافت.
وجود نام همسر اول و نیز طلاق در شناسنامه برای برخی زوجین دغدغه‌ای بزرگ است که برای رهایی از آن به دنبال چاره‌اند. حذف نام همسر از شناسنامه یکی از معضلاتی است که برخی از افراد پس از طلاق دچار آن می‌شوند. در ادامه به شرح این موضوع و راه‌های موجود جهت حذف نام همسر می‌پردازیم.

They posted on the same topic

Trackback URL : https://deletemary76.werite.net/trackback/8996583

This post's comments feed